Uncategorized

caixabankfactura cobraments i pagaments empreses

The Internet facilitates people’s lives. You can do almost anything online: manage your bank deposits, buy food, order air tickets, and so on. This means that the account is important to you. Set strong and different passwords for each service. If you have many accounts, then here is a suggestion: make use of a password manager.

CaixaBankFactura | Cobraments i Pagaments | Empreses

https://www.caixabank.cat/empresa/cobrosypagos/caixabankfactura_ca.html

Generació automàtica dels quaderns de cobraments i pagaments. Generació automàtica del quadern de Confirming. Procés de recepció de factures. Revisió de factures i documents addicionals. Descàrrega de factures a través de fitxers estandarditzats. Notificació d’acceptació/rebuig. Accés on-line a l’estat i l’històric de les …

Cobraments i Pagaments | Empreses

https://caixabank.cat/empresa/cobrosypagos/cobrosypagos_ca.html

Comunicats. CaixaBankFactura. Cerrar. Cobraments. Cobrament amb targeta. Enviament de rebuts domiciliats. Ingrés en línia de xecs i pagarés. Cobraments internacionals. Operativa de cartera d’efectes.

Comunicats | Cobraments i Pagaments | Empreses

https://www.caixabank.cat/empresa/cobrosypagos/scp_ca.html

Estalvia’t tota la paperassa. Troba tota la informació que busques des de l’accés directe a "Correspondència" a CaixaBankNow Empreses.; Selecciona els comunicats que desitgis continuar rebent en el teu domicili configurant la teva selecció per compte corrent, per categoria o subcategoria. També pots triar rebre’ls per correu postal immediat o rebre cada comunicat en un sobre individual.

Multidivisa | Empreses

https://www.caixabank.cat/empresa/cobramentsi-pagaments/multidivisa.html

Amb el servei Multidivisa, els teus clients estrangers podran pagar en la seva pròpia moneda en el TPV i tu ho cobres en euros sense sorpreses ni imprevistos. Procés fàcil, automàtic i segur. Ingressos addicionals sense costos per al comerç. Millora l’experiència dels teus clients estrangers.

Pagaments a la Seguretat Social | Cobraments i … – Empreses

https://www.caixabank.cat/empresa/cobrosypagos/pagosseguridadsocial_ca.html

Pagaments a la Seguretat Social Per a empreses i autònoms Les empreses que transmetin les relacions nominals de treballadors (model TC2) pel Sistema RED poden fer el pagament a la Tresoreria General de la Seguretat Social a través del rebut de liquidació de cotitzacions (TC1-Red) i del TC1/50, butlletí únic de règims especials.

Pagaments a l’Agència Tributària (AEAT) | Cobraments i …

https://www.caixabank.cat/empresa/cobrosypagos/pagosaeat_ca.html

Segueix aquests passos: 1. Accés: des de Pagaments > Impostos i multes > Seleccionar una entitat emissora > Hisenda AEAT. 2. Pagament: introdueix el NIF o el CIF de la societat i selecciona el model per liquidar de la llista disponible.Segueix els passos indicats a la pantalla i, una vegada normalitzat el pagament, et facilitarem el número de referència complet (NRC) corresponent.

Cobraments i pagaments internacionals | Caixa Popular

https://www.caixapopular.es/va/node/1370

Empreses i Cooperatives. Cooperatives; Finançament i avals. … Cobraments i pagaments internacionals. Estem ací per ajudar-te. Contacta en línia Atenció Digital Ajuda i dubtes freqüents Localitza la teua oficina més pròxima Fes-te’n client …

El benefici de CaixaBank cau un 42,6% per la Covid | E …

https://www.elpuntavui.cat/economia/article/18…

E. Garcia – Barcelona. Cai­xa­Bank va gua­nyar entre gener i setem­bre un 42,6% menys que un any abans, després de fer una pro­visió extra­or­dinària de 1.161 mili­ons d’euros i anti­ci­par-se així a impac­tes futurs pels efec­tes econòmics …

La nova CaixaBank vol “creativitat” per acomiadar …

https://www.elpuntavui.cat/economia/article/…

La nova CaixaBank vol “creativitat” per acomiadar. Gonzalo Gortázar (esq.) i José Ignacio Goirigolzarri EFE. Pre­ju­bi­la­ci­ons i bai­xes incen­ti­va­des, les fórmu­les …